Няма как да не се сещате за татуираната Никита Джонсън от

...
Няма как да не се сещате за татуираната Никита Джонсън от
Коментари Харесай

Никита и Боби Ръгбиста са разделени

Няма по какъв начин да не се сещате за татуираната Никита Джонсън от Big Brother 2018 и половинката й Борислав Борисов - Боби, който в предходния сезон бе по отношение на друга участничка - Лиляна.

Ексцентричната Джонсън бе една от най-обсъжданите съквартиранти в къщата на Биг Брадър поради многочислените пластични интервенции по себе си. 

Никита съумя да предизвика много мнения по отношение на скандалното си държание, а и поради външността си, която несъмнено не бе утвърдена от феновете.

Въпреки рецензиите към нея, точно тя съумя да стане победител в риалитито, което предизвика неприятности сред нея и останалите съквартиранти. За нейния другар Боби се говореше, че е абсурден коцкар.

От обществените мрежи Plovdiv24.bg видя, че в действителност двамата съвсем нямат останали общи фотоси дружно, а Боби даже е споделял фотоси от италианската столица Рим с друга жена. Въпреки че двамата съумяха да купят общо жилище дружно в Банкя, и живееха и работеха в Швеция, вижда се, че връзката не е имала бъдеще. 

Двамата в никакъв случай не са дали обществена изява по отношение на това в какви връзки са, нито са удостоверили обществено, че са се разделили. Интересно е също, че са запазили и някои фотоси дружно в профилите си в обществените мрежи, което евентуално значи, че не са в неприятни връзки, даже и да са разграничени. 

Интересното е, че новата обич на Боби също има няколко интервенции по себе си и даже наподобява малко на Никита. Обаче за разлика от Никита, тя не била българка и най-вероятно са се срещнали, до момента в който е работил в Швеция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР